Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Argentijnse tostados de jamón y queso: flinterdunne ham-kaastosti’s
BLT-sandwich met groene en rode tomaten en zelfgemaakte mayonaise
Boerenkoolpannenkoekjes met karbonades in een heerlijke jus
Botermals draadjesvlees in een Italiaanse tomatensaus
Ciabatta crostini met vleeswaren en zelfgemaakte uienmarmelade
Dinerbroodjes met kruidenomelet en krokant gebakken Zeeuws spek
Echte Limburgse gehaktballen met mosterdmayonaise: Limmmmburgs lekker!
Een grote portie bolognesesaus: koken voor de vriezer
Erwtensoep op smaak gemaakt met verkruimeld ontbijtspek
Gegratineerde penneschotel met bolognesesaus: een gezinsfavoriet!
Gegrilde casselerrib-steaks met lang gegaarde zuurkool
Gegrilde lamskarbonaadjes met Argentijnse chimichurri
Gegrilde ribeye met zelfgemaakte truffelmayonaise
Gehaktballetjes in biersaus met Maestrichter stroop
Griekse paprika's gevuld met kruidenrijst, gehakt en tomaten
Huisgemaakte goulash van Black Angus-sukadelappen
Hutspot anders: met kruidige varkenshaasspiesjes en pikante jus
Indonesische gehaktballetjes
Italiaanse tomaten-groentesoep met tortellini
Jachtschotel van kruidig rundvlees met luchtige aardappelpuree
Kapucijnerschotel met tomatensaus, paprika en spekjes
Kalfsgehaktworstjes met verse marjolein
Kalfshamburgers met uienmarmelade
Kalfsoesters met marsalasaus
Knien in 't zoer, konijn op Limburgse wijze
Kruidige kalfshamburgers met marsalasaus
Kruidige pompoensoep met Spaanse chorizo
Laagjesschotel met gehakt, aardappels, tomaten en kaas: koken voor kinderen
Limburgse boterham met gehaktbal en mosterdmayonaise
Limburgse ‘koude schotel’: een feestelijke huzarensalade
Makkelijke bami met veel verse groenten
Met mozzarella gevulde gehaktballetjes op een bedje van tomaat-paprikasalade
Mini-hamburgertjes met tomaat uit de oven
Ouderwetse groentesoep met balletjes
Ovenkarbonaadjes met rodewijnsaus met stukjes ham en ui
Ovenschotel van gegrilde casselerrib, aardappels en mosterdsaus
Pasta met tomaat-paprikasaus en kalfsgehaktballetjes met zongedroogde tomaat
Quesadillas met Mexicaans gehakt en verse salsa
Romig runderstoofpotje met rode wijn
Romige Limburgse mosterdsoep met spekjes
Runderstoofpotje met oud bruin bier
Rundervinkjes, zelfgemaakt!
Schnitzels in een jasje van luchtige schuimomelet: omeletschnitzels
Slawraps met fantastische mediterrane varkenshaasreepjes
Speltboterhammetjes met bresaola en zelfgemaakte truffelmayonaise
Speltboterhammetjes met pastrami en tonijnsalade
Spiesjes van lamsgehakt met venkelzaad
Stifado, een kruidige Griekse runderstoofpot met tomaat en zilveruitjes
Tacotaart:bladerdeegtaart met Mexicaans gehakt, tomaten, kaas en ijsbergsla
Tartaarballetjes met een boozy en toch romig maderasausje
Tartaarburgers met avocadosalsa
Temperamentvolle Spaanse aardappelsoep met gepofte knoflook
Tijmtomaatjes gevuld met kalfsgehakt
Varkenshaasmedaillons in een romige paprikasaus met cognac
Vitello-tonnato-burgers: kalfshamburgers met tonijnmayonaise
Wildstoofpotje met oud bruin bier
Wraps met merguezworstjes, aïoli en kruidensla
Zoervleis, Limburgs stoofvlees met ontbijtkoek
Zomerse sandwich met truffelsalami, kaas, paprika en ui

Gerechten met gevogelte

Ciabatta met gegrilde kipreepjes en zongedroogdetomatenboter
Confit de canard, gekonfijte eendenbouten
Dinerbroodjes met kipgehaktbrood en zelfgemaakte mayonaise
Eindeloos variëren met gegrilde kipreepjes met citroen en tijm
Flensjes met kalkoenreepjes in romige wittewijnsaus
Gebraden eendenborst met een port-frambozensaus
Gekonfijte kippenbouten: botermalse kip met een krokant velletje
Gemarineerde kalkoen gevuld met kruidig kalfsgehakt
Gemarineerde kipspiesjes met kruidenrijst met groenten en cashewnoten
Kalkoenschnitzels in dille-roomsaus: genieten in kerstsfeer!
Kerstpasteitjes gevuld met een romige kippenragout met madera
Kipgehaktbrood
Maaltijdsalade met gegrilde kipreepjes en in de oven geroosterde krieltjes
Maaltijdsalade van kruidige couscous met gemarineerde kipblokjes en groene paprika
Mexicaanse kippensoep met veel verse groenten
Pasta met gegrilde kip en semi-gedroogde tomaatjes
Piepkuikens die je eerst marineert en dan pas roostert: een toprecept!
Roerbakschotel met kip, groenten, cashewnoten en ketjapsaus
Romige aardappel-kipschotel met spinazie en kaas
Romige Indiase currysoep met gemarineerde kip en groenten
Salade van gerookte kalkoen met dadels en een vijgendressing
Thaise currysoep met noedels, kip en groenten

Visgerechten

Speltboterhammetjes met pastrami en tonijnsalade
Verkoelende maaltijdsalade met tonijn en knapperige groenten
Vitello-tonnato-burgers: kalfshamburgers met tonijnmayonaise

Gerechten zonder vlees of vis