Bijgerechten

Salades

Haricotsvertssalade met cherrytomaatjes en knoflook
Kruidige salade met venkel en een ketjapdressing
Salade van cherrytomaatjes, artisjokkenharten, zwarte olijven en verse kruiden
Salade van gegrilde groene aspergepuntjes, haricots verts en tomaat
Zelfgemaakte hummus: gezond en erg lekker!
Zomerse kruidensla: gezond, snel én lekker!

Warme groentegerechten

Hongaarse zuurkool met rode paprika en kummelzaadjes
Italiaanse linzenschotel met tomaat, paprika en venkelzaad
Peperonata, een zomerse Italiaanse paprika-tomaatstoofpot
Regenboogworteltjes uit de oven met honing en citroentijm
Rode kool met port en goudrenetten

Fruitgerechten


Aardappels, rijst, pasta

De allerlekkerste gebakken aardappeltjes
De allerlekkerste verse friet maak je zelf!
Eindeloos variëren met krieltjes uit de oven
Eindeloos variëren met zelfgemaakte aardappelpuree
In de oven geroosterde aardappeltjes met kummel
Krieltjessalade met krokante spekjes en verse tuinkruiden
Krokante in ganzenvet gebakken krieltjes
Kruidige krieltjes met komijn-knoflookmayonaise
Limburgse riefkeukskes, aardappelpannenkoekjes
Mediterrane krieltjes met zongedroogdetomatenboter
Spaghetti aglio, olio e peperoncino

Sauzen

Avocadosalsa
Chimichurri, een typisch Argentijnse salsa
Grand-Marnier-boter voor bij de panettone en het krentenbrood
Marsalasaus
Mozzarellasalsa
Tapenade met pijnboompitten
Uienmarmelade zelf maken
Zelfgemaakte hummus: gezond en erg lekker!
Zelfgemaakte mayonaise
Zelfgemaakte truffelmayonaise

Brood, toast, gebak

Gegrild knoflookbrood
Hartige scones met chorizo, rode puntpaprika en kaas
Krokante bagel chips met knoflook en basilicum
Pizzatoast: flinterdunne toast van gekruid pizzadeeg met olijfolie