Desserts

Ananassorbet met rum: tropisch genieten!
Apple crumble met kaneel
Briochepudding met appeltjes en rozijnen
Brownies met walnoten en vanille-ijs
Chocoladeflensjes met verse kersen en stracciatellaroomijs
Chocolademuffins met vanilleroomijs en rood fruit
Chocolade-desserttaart met rood fruit: hiermee steel je de show!
Citroen-amandeltulband met olijfolie
Drie-in-de-pan met appel en rum-rozijnen
Dronken aardbeien-appelsalade: met bosaardbeitjeslikeur
Druiventaart met vanillebavarois
Geglazuurde citroentulband met zonnebloemolie, geserveerd met vers fruit en slagroom
IJspret: roomijs met M&M's, rozijnen en echte vanille
Kersenclafoutis met geroosterde amandeltjes: snoepen als een god in Frankrijk!
Limburgse appel-kruimelvlaai
Limburgse keersekeukskes, ouderwets lekkere kersenpannenkoekjes
Luchtige pannenkoekjes met verse kersen en slagroom
Mini-appeltaartjes: brosse kaneelbodempjes met karamelappeltjes en een toefje slagroom
Romig rijstdessert met krokante stukjes amandel
Sappige maanzaadtulband met citroen en sinaasappel, geserveerd met sinaasappelroom
Stoofpeertjes met rode port, Ceylonkaneel, vanille en honing
Trifles van chocoladecake, zomerfruit en slagroom
Watermeloensalade met witte port en geroosterde amandelen
Wentelteefjes van briochebrood met rood fruit en roomijs
Zelfgemaakt maanzaadijs met geflambeerde kersen
Zomerse chocoladetaart met verse kersen: makkelijk te garneren en superlekker!

Geen opmerkingen: